Geplaatst in 2023, Anno, feest, Pasen, Speciaal

Palm Pasen

Palm-Pasen, In Oma’s tijd was dit een belangrijke dag. Op school maakten we in de kleuter jaren een soort gelijke versiering. Met een lekker broodje in de vorm van een haantje.

Zondags ging je dan met leeftijd genootjes van jouw klas in een optocht naar de kerk. Je kreeg daar een palmtakje die gewijd was op je stok. Dit palmtakje werd thuis vaak achter een fotolijstje gestoken van iemand die overleden was.

Ik weet niet of jullie daar op school ook iets mee doen of dat jullie knutselen naar Pasen toe.

Geplaatst in 2023, Anno, cultuur, Oma & Oma, uitjes

Heerlijk avondje lachen

Samen met Oma Mieke & Oma Dimphy, mama, mijn zusje en de buurbrouw van oma. Wat een mooie plaatst op de 4e rij hadden we . Het was een verrassende avond met goede muziek en super muzikanten . Heel apart oma & oma zijn al vaker naar een optreden van hun geweest. En hebben ook enkele dvd’s van. Werkte toen nog onder de naam “de Wereldband”

Ik had geluk dat ik weer beter was en toch mee kon.


Geplaatst in 2023, Anno

2023

Vandaag was het de warmste Nieuwjaarsdag ooit in Lommel en Eindhoven.

Leuk om vanmiddag even samen te zijn. Lekker oliebollen smikkelen en je mooie rapport gezien. Super gedaan, wij zijn trots op jou. Donderdag zien we elkaar weer in Weert, avondje genieten in de schouwburg met mama & je kleine zus(lol).

Lommel 1 januari 2023
Geplaatst in Uncategorized

Kerstmis 2022

Wij wensen jou mooie Kerstdagen toe. Helaas kunnen Oma & Oma er niet bij zijn. We hebben de griep en willen niet dat jullie het ook krijgen.

Maar we komen jullie zo snel mogelijk weer bezoeken.

Geplaatst in Uncategorized

Sinterklaas uitje

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas voor jullie aan in Weert bij de Sluis.

Gezellig om weer eens een keer met z’n allen aan een tafel te smikkelen. Barbeque aan je eigentafel . Was lekker en gezellig. Eigenlijk zouden we eerst bowlen en dan eten maar door een dubbelboeking werden we extra verwent.

Boffen want nu hebben we het bowlen nog te goed en een extra lekker ijsje gekregen van de zaak(lol).

Wat had je weer een mooi rapport. Oma & Oma zijn trots op jou. Daarom ook voor jou toch wat Sinterklaas pakjes. Natuurlijk ook voor mama & papa en je kleine zus. Geniet er van en we hopen dat je een mooie surprise hebt kunnen maken met een gedichtje..

Geplaatst in 2022-2023, school

weer naar school

Zoals altijd start op 1 september in België het nieuwe schooljaar. Na 2 maanden vakantie is het ook weer leuk naar school te gaan. Je nieuwe klasgenootjes te leren kennen en sommige weer terug te zien. Maak er weer een mooi schooljaar van. Je kan het. 

Geplaatst in 2022, Anno, feest, jaardag, Oma & Oma, Speciaal

22 8 22

Oeps wat gaan de jaren snel, 14 jaar geleden was het een spannende dag en niet alleen in Lommel. Maar ook of jou geboortedag dezelfde zou zijn als die van Oma Mieke. Oma Dimphy en ik hebben heel wat duimen gedraaid en rond gehangen rondom het ziekenhuis. Jouw geboorte was voor mij in het bijzonder een kadootje voor mijn 60ste levensjaar. Nu ben je een echte tiener met tiener streken. Je doet goed je best op school Oma & Oma zijn trots op jou en komen je straks persoonlijk feliciteren. Het is ons bijna gelukt om elk jaar even bij jou/jullie taartjes dag te vieren. Ook al was het soms maar eventjes. 

Geplaatst in 2022, Anno, Oma & Oma, Speciaal, uitjes

Theater & Logeren

Verrassing dit jaar naar de voorstelling van Alice in Wonderland. Musical in Weert. Mama heeft ons gebracht, tassen in Oma’s auto en dan genieten van de voorstelling. Mama was al weer naar huis. Door corona waren de kaartjes voorverkoop beperkt. Maar mama is al eerder met Oma & Oma naar de voorstelling van “Koefnoen” geweest. Was ook leuk. Na de voorstelling heeft oma Dimphy nog een paar foto’s gemaakt in de foyer van de artiesten.

 

Daarna naar Eindhoven om te logeren. In onze pyjama hebben we nog een stuk EuroVisie songfestival mogen kijken. Om 23.15 uur gingen we slapen. We waren best wel moe.

Hebben een heel mooi en gezellig weekend gehad. Mama kwam ons ophalen om daarna met ons naar Opa Koekoek te gaan.