Geplaatst in 2023-2024, school

Schooljaar 23-24.

Wij wensen je weer een heel mooi schooljaar toe.

In welke klas zit je nu. Wij denken dat het je 4e schooljaar is.

Geniet van dit schooljaar en heel veel suc6.

Geplaatst in 2023, Anno, Vakantie, Zomer

Zomer vakantie 2023

Na een bijzonder jaar kan je nu gaan genieten van je vakantie en vooral jullie kampeervakantie met jullie gezin. Lekker genieten van en met elkaar. Wij zijn benieuwd naar jullie ontdekkingsreis. Heel veel plezier.

Geplaatst in 2023, Anno, feest, Pasen, Speciaal

Palm Pasen

Palm-Pasen, In Oma’s tijd was dit een belangrijke dag. Op school maakten we in de kleuter jaren een soort gelijke versiering. Met een lekker broodje in de vorm van een haantje.

Zondags ging je dan met leeftijd genootjes van jouw klas in een optocht naar de kerk. Je kreeg daar een palmtakje die gewijd was op je stok. Dit palmtakje werd thuis vaak achter een fotolijstje gestoken van iemand die overleden was.

Ik weet niet of jullie daar op school ook iets mee doen of dat jullie knutselen naar Pasen toe.

Geplaatst in 2023, Anno, cultuur, Oma & Oma, uitjes

Heerlijk avondje lachen

Samen met Oma Mieke & Oma Dimphy, mama, mijn zusje en de buurbrouw van oma. Wat een mooie plaatst op de 4e rij hadden we . Het was een verrassende avond met goede muziek en super muzikanten . Heel apart oma & oma zijn al vaker naar een optreden van hun geweest. En hebben ook enkele dvd’s van. Werkte toen nog onder de naam “de Wereldband”

Ik had geluk dat ik weer beter was en toch mee kon.


Geplaatst in 2023, Anno

2023

Vandaag was het de warmste Nieuwjaarsdag ooit in Lommel en Eindhoven.

Leuk om vanmiddag even samen te zijn. Lekker oliebollen smikkelen en je mooie rapport gezien. Super gedaan, wij zijn trots op jou. Donderdag zien we elkaar weer in Weert, avondje genieten in de schouwburg met mama & je kleine zus(lol).

Lommel 1 januari 2023