Geplaatst in 2021, Anno

weer naar school

Na een extra lange Paasvakantie waarop we nergens naar toe konden gaan we vandaag weer naar school. Gezellig weer klasgenootjes tegen komen en als het goed is geen pauze meer in de klas. Corona maakt alles anders.

 

Geplaatst in 2021, Anno

picknick

Onze oma’s hadden ons uitgenodigd voor een picknick in het bos en daarna lekker samen wandelen. Dat was een verrassing samen weer even wat ondernemen. We vierden meteen dat oma weer beter was. We hadden elkaar af en toe gezien vanuit de auto. Dat is toch heel wat anders als samen even aan tafel en aan de wandel. Het was lekker weer  en hebben kunnen genieten om met een verrekijker vogels te spotten in een gebied wat net geopend was. Fijn om weer een samen te zijn en meteen een afsluiting van een erg lange corona vakantie. 

Geplaatst in 2021, Anno

Fijne Paasdagen

Hoeveel eitjes ga jij nog verven?


Jammer dat we niet samen gekleurde eitjes kunnen zoeken en smikkelen. Als de grens weer open is komen we meteen bij jullie op bezoek.

Geplaatst in 2021, Anno

Carnavals vakantie

Dit jaar is Carnaval wel een beetje anders als andere jaren. Maar gelukkig had jij op je nieuwe school wel een beetje Carnaval. Met een hele mooi kostuum en daarna 1 week home-school. Maar nu echt even een weekje vrij en lekker genieten van de sneeuw. Heb je nog foto’s van jullie sneeuwpret? 

Eindhoven in Carnavalstijd

Geniet er maar lekker van. Eindhoven heet tijdens de Carnavalsdagen “Lampegat” Hoe heet Lommel met Carnaval? Ben ik best wel benieuwd naar.

Geplaatst in 2021, Anno, eigen maaksels, Winter

Sneeuw

16 januari gemaakt

Kreeg net van je mama een foto dat het bij jullie nu sneeuwt. Jammer dat jullie nu in bed liggen. Knap dat jullie vorige week deze knappe sneeuwman hebben gemaakt. Trots op jullie. Hier heeft het niet zo erg gesneeuwd. Er wordt wel sneeuw voorspeld. Maar we mogen vanaf vandaag na 21.00 uur niet meer naar buiten. “Avondklok” noemen ze dat. Ik weet dat dat bij jullie ook zo is maar geen tijdstip.Ben ik wel benieuwd naar.

In Nederland vanaf 23 januari

Geplaatst in 2021, Anno, Winter

2021, 1ste sneeuw

1ste sneeuw van 2021. Heb je al een sneeuwpop gemaakt? Vorig jaar had je meer sneeuw toen je met de sneeuwklas naar Zwitserland waren. Goed dat jullie toen vroeg daar waren.Je hebt net zoveel geluk gehad als Oma & Oma met de Spanje reis. Daarna werd alles anders door Corona.

Sneeuw bij Oma & Oma.