Geplaatst in 2022, Anno, feest, jaardag, Oma & Oma, Speciaal

22 8 22

Oeps wat gaan de jaren snel, 14 jaar geleden was het een spannende dag en niet alleen in Lommel. Maar ook of jou geboortedag dezelfde zou zijn als die van Oma Mieke. Oma Dimphy en ik hebben heel wat duimen gedraaid en rond gehangen rondom het ziekenhuis. Jouw geboorte was voor mij in het bijzonder een kadootje voor mijn 60ste levensjaar. Nu ben je een echte tiener met tiener streken. Je doet goed je best op school Oma & Oma zijn trots op jou en komen je straks persoonlijk feliciteren. Het is ons bijna gelukt om elk jaar even bij jou/jullie taartjes dag te vieren. Ook al was het soms maar eventjes. 

Geplaatst in 2022, Anno, Oma & Oma, Speciaal, uitjes

Theater & Logeren

Verrassing dit jaar naar de voorstelling van Alice in Wonderland. Musical in Weert. Mama heeft ons gebracht, tassen in Oma’s auto en dan genieten van de voorstelling. Mama was al weer naar huis. Door corona waren de kaartjes voorverkoop beperkt. Maar mama is al eerder met Oma & Oma naar de voorstelling van “Koefnoen” geweest. Was ook leuk. Na de voorstelling heeft oma Dimphy nog een paar foto’s gemaakt in de foyer van de artiesten.

 

Daarna naar Eindhoven om te logeren. In onze pyjama hebben we nog een stuk EuroVisie songfestival mogen kijken. Om 23.15 uur gingen we slapen. We waren best wel moe.

Hebben een heel mooi en gezellig weekend gehad. Mama kwam ons ophalen om daarna met ons naar Opa Koekoek te gaan.

Geplaatst in 2022

Zilver voor Loena

Tranen van geluk bij Loena Hendrickx: ze pakt zilver op WK kunstschaatsen

Loena Hendrickx heeft geschiedenis geschreven met een zilveren medaille op het WK kunstschaatsen in Montpellier. Met een prachtige vrije kür bevestigde ze haar knappe korte kür van woensdag. De 22-jarige Belgische benaderde opnieuw haar persoonlijke record, met een totaal van 217,70 punten huilde ze tranen van blijdschap. Enkel de Japanse Kaori Sakamoto deed met 236,09 punten beter.

Bron:

Geplaatst in 2022, Oma & Oma

frietjes bezoek

Vandaag waren Oma & Oma weer een keertje bij ons. Het was al even geleden. Stomme corona. Maar nu gingen we lekker met z’n allen frietjes eten. Dat kon nu weer want onze nieuwe keuken is bijna klaar. Daar hebben papa & mama hard aangewerkt.

 

Ondertussen waren Oma & Oma met de slaaptrein naar Oostenrijk geweest en hadden voor mij & Isabel een leuk tasje vol verrassingen mee gebracht. Lekkere Pez snoepjes en een leuke  gevulde M&M trommel. Ook een mooie sleutelhanger met een ” E “.

 

Wist je trouwens dat er een echt ” Frietmuseum “ is?

Geplaatst in 2022, Anno, Carnaval

Carnaval 2022

Carnaval in Noord Brabant.

Al weer een jaar voorbij. Maar dit jaar mag er in ieder geval weer Carnaval gevierd worden. Ben benieuwd naar jullie Carnavalskostuum . Hebben jullie dat dit jaar ook  op school gevierd?

Geniet van je vakantie en misschien zien we elkaar snel.  

Geplaatst in 2022, Anno, Sport

Olympisch Brons

Hanne Desmet heeft ons land een eerste Belgische medaille bezorgd op de Olympische Winterspelen in Peking. De 25-jarige shorttrackster werd derde op de 1.000 meter. Desmet profiteerde van een valpartij in de laatste ronde om naar brons te schaatsen. Het is de zevende medaille op de Winterspelen ooit voor ons land.

Haar trainingsmaatje Suzanne Schulting heeft goud gewonnen.