Geplaatst in Uncategorized

Kerstmis 2022

Wij wensen jou mooie Kerstdagen toe. Helaas kunnen Oma & Oma er niet bij zijn. We hebben de griep en willen niet dat jullie het ook krijgen.

Maar we komen jullie zo snel mogelijk weer bezoeken.

Geplaatst in Uncategorized

Sinterklaas uitje

Afgelopen zaterdag kwam Sinterklaas voor jullie aan in Weert bij de Sluis.

Gezellig om weer eens een keer met z’n allen aan een tafel te smikkelen. Barbeque aan je eigentafel . Was lekker en gezellig. Eigenlijk zouden we eerst bowlen en dan eten maar door een dubbelboeking werden we extra verwent.

Boffen want nu hebben we het bowlen nog te goed en een extra lekker ijsje gekregen van de zaak(lol).

Wat had je weer een mooi rapport. Oma & Oma zijn trots op jou. Daarom ook voor jou toch wat Sinterklaas pakjes. Natuurlijk ook voor mama & papa en je kleine zus. Geniet er van en we hopen dat je een mooie surprise hebt kunnen maken met een gedichtje..

Geplaatst in Uncategorized

Overstromingen

Lommel 49 meter boven NAP

Het is de laatste week heel wat land onderwater komen te staan. In België, Duitsland en Nederland.

 

Ook zijn er vele aardverschuivingen geweest door dat de dijken niet altijd goed genoeg waren. Huizen liepen vol tot soms wel hoger als de 1ste verdieping van een woning. Het is nog nooit zo erg tekeer gegaan zo dicht bij huis. Je ziet zo maar auto’s, ijskasten en nog veel meer door de straten drijven. Laten we hopen dat dit drama voor veel mensen snel weer voorbij is en de mensen die helemaal niks meer hebben snel geholpen worden. Zodat als hun huis helemaal schoon is gemaakt er weer meubels en goede bedden kunnen worden neer gezet.