Geplaatst in 2022-2023, school

weer naar school

Zoals altijd start op 1 september in België het nieuwe schooljaar. Na 2 maanden vakantie is het ook weer leuk naar school te gaan. Je nieuwe klasgenootjes te leren kennen en sommige weer terug te zien. Maak er weer een mooi schooljaar van. Je kan het. 

Geplaatst in 2021, 2021-2022, Anno, school

2021-2022

Na een hele lange zomervakantie met veel belevenissen en ontdekkingen gaat het nieuwe schooljaar al weer beginnen. Wij wens je een mooi, gezellig en leerzaam nieuw school jaar toe.  Nu al weer naar de 2e klas. Suc6 en veel plezier.

 

Geplaatst in 2019-2020, Anno, Chiro-Scouting, Vakantie, Zomer

laatste schooldag

Heerlijk  volgend jaar geen brugpieper meer. Na een jaar van vaak thuis leren door Corona heb je nu eindelijk schoolvakantie. Je hebt veel geleerd dit jaar en we zijn benieuwd naar je rapport. Je studie keuze vinden we super. Je kan het en dat weet je ook. Geniet nu van de zomervakantie. Met een mooie kampweek in het vooruitzicht.


Geplaatst in 2021, Anno, school, Sport, Zomer

1/4 finale voetbal

Door Corona is dit EK voetbal 1 jaar later gespeeld. Is een beetje verwarrend op sommige afbeeldingen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spannend ik druk de duimen voor België.

 

Jammer dat ons duimen niet geholpen heeft. Maar toch knap gedaan. Verder gekomen als de Nederlanders. 

Geplaatst in 2020, 2020-2021, Anno, Herfst, school, Vakantie

Herfstvakantie 2020

Nu echt herfstvakantie. Oma zat er een week naast. Maar nu krijg je wel 1,5 week vakantie omdat het Corona-tijd is.

Hoera eindelijk vakantie. Nu echt uitrusten en genieten van deze vakantie. Je hebt hard gewerkt het valt niet altijd mee om brugpieper te zijn. Ga je nog vissen met papa?  ALs je gaat ben ik wel benieuwd naar de gevangen vissen. Stuur je ons dan een foto?


Jammer dat we dit jaar niet een dagje met de trein weg kunnen. Ook niet naar het theater met dank aan Corona. Ich hoorde op de radio dat ze in België  strenger zijn geworden. We kunnen elkaar niet even bezoeken maar dat houden we te goed.

Oma & Oma blijven veel thuis , maar zijn van de week wel op zoek geweest naar paddestoelen in een bos waar Oma Mieke vroeger ook altijd al ging zoeken.

Gemaakt in Aalst/Waalre door Oma Mieke 19-10-2020.

Geplaatst in 2020-2021, school

Schooljaar 2020-2021

Dit is mijn nieuwe school. Ik zit nu in de 1ste klas samen met nog 2 kinderen die ik goed ken van mijn oude school. Er zijn wel veel meer vakken bij gekomen en ik ga nu met de fiets naar school. We hebben een startplek en tijd uitgekozen om samen naar school te fietsen. Is niet ver , kan het ook lopen maar is niet zo handig vooral op vrijdag omdat we dan ok praktijkles hebben . Soms kunnen we dan dingen mee naar huis nemen. Ik heb het er al naar mijn zin en dat is leuk ook voor Oma & Oma om te horen. Leuk dat jullie bij ons op bezoek waren. Blijf je best doen . 

Geplaatst in 2019-2020, 2020, Anno, school

School uitzwaai

Nu ga je al weer naar de 1ste klas op een andere school. Dat is een grote stap maar ook een fijne stap voor een tiener. De wereld wordt weer groter voor jou. Na vele jaren naar de school bij jou om de hoek te lopen ga je nu met de fiets naar school.  We weten dat je het kan en dat het best wel wennen is . Een andere weg naar school met de fiets en dan ook een ander gebouw.  Wij wensen je veel mooie leerzame jaren toe met veel leuke vrienden.


Het was een raar jaar niet alleen met leuke dingen die jullie samen hebben beleefd maar ook door ” Corona” . Veel thuis schoolopdrachten maken, geen klasgenootjes ontmoeten. Maar goed dat jullie al vroeg met de skiklas naar Zwitserland zijn geweest. Ook fijn dat jullie als afscheid nog een nachtje op school hebben mogen slapen. Zo dat was nog eens een echt afscheid. Jullie waren misschien wel de eerste klas die dat mochten.

Nu echt genieten van deze schoolvakantie en wie weet gaan jullie nog leuke dingen beleven.

Logeren mag natuurlijk altijd.