Geplaatst in 2023, Anno, Vakantie, Zomer

Zomer vakantie 2023

Na een bijzonder jaar kan je nu gaan genieten van je vakantie en vooral jullie kampeervakantie met jullie gezin. Lekker genieten van en met elkaar. Wij zijn benieuwd naar jullie ontdekkingsreis. Heel veel plezier.

Geplaatst in 2021, Anno, Vakantie, Zomer

Vakantie pret.

Heerlijk de vakantie is nu echt begonnen. Leuk dat je aan ons je rapport kwam laten zien. In je vakantie nog een beetje af en toe je boeken openslaan. Dat is niet erg en dan kan je in de 2e klas weer meteen aan de gang. 


Omdat Oma & Oma dit jaar door corona geen Pez uit Oostenrijk voor je mee konden brengen hebben we deze gevonden. Met wat extra snoepjes bij mama in bewaring. We kennen je wel als lekker “snoepkontje” (Lol). Geniet van je zomervakantie en tot snel ziens.

Geplaatst in 2019-2020, Anno, Chiro-Scouting, Vakantie, Zomer

laatste schooldag

Heerlijk  volgend jaar geen brugpieper meer. Na een jaar van vaak thuis leren door Corona heb je nu eindelijk schoolvakantie. Je hebt veel geleerd dit jaar en we zijn benieuwd naar je rapport. Je studie keuze vinden we super. Je kan het en dat weet je ook. Geniet nu van de zomervakantie. Met een mooie kampweek in het vooruitzicht.


Geplaatst in 2021, Anno, school, Sport, Zomer

1/4 finale voetbal

Door Corona is dit EK voetbal 1 jaar later gespeeld. Is een beetje verwarrend op sommige afbeeldingen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spannend ik druk de duimen voor België.

 

Jammer dat ons duimen niet geholpen heeft. Maar toch knap gedaan. Verder gekomen als de Nederlanders. 

Geplaatst in 2019, Anno, Oma & Oma, Vakantie, Zomer

Logeer Uitje

Dit jaar zijn we met de trein naar het Spoorwegmuseum geweest. Het was lekker weer en we hebben veel gezien. Lekker 2 nachtjes gelogeerd bij Oma Mieke & Oma Dimphy. De kleurplaat heb ik ingekleurd. In het Technolab kon je zelf je trein samenstellen en dan een foto maken en opsturen naar huis. Oma Dimphy heeft hem geprint en ten kon ik hem inkleuren. Best grappig.