Geplaatst in 2023, Anno, cultuur, Oma & Oma, uitjes

Heerlijk avondje lachen

Samen met Oma Mieke & Oma Dimphy, mama, mijn zusje en de buurbrouw van oma. Wat een mooie plaatst op de 4e rij hadden we . Het was een verrassende avond met goede muziek en super muzikanten . Heel apart oma & oma zijn al vaker naar een optreden van hun geweest. En hebben ook enkele dvd’s van. Werkte toen nog onder de naam “de Wereldband”

Ik had geluk dat ik weer beter was en toch mee kon.


Geplaatst in 2022, Anno, feest, jaardag, Oma & Oma, Speciaal

22 8 22

Oeps wat gaan de jaren snel, 14 jaar geleden was het een spannende dag en niet alleen in Lommel. Maar ook of jou geboortedag dezelfde zou zijn als die van Oma Mieke. Oma Dimphy en ik hebben heel wat duimen gedraaid en rond gehangen rondom het ziekenhuis. Jouw geboorte was voor mij in het bijzonder een kadootje voor mijn 60ste levensjaar. Nu ben je een echte tiener met tiener streken. Je doet goed je best op school Oma & Oma zijn trots op jou en komen je straks persoonlijk feliciteren. Het is ons bijna gelukt om elk jaar even bij jou/jullie taartjes dag te vieren. Ook al was het soms maar eventjes. 

Geplaatst in 2022, Anno, Oma & Oma, Speciaal, uitjes

Theater & Logeren

Verrassing dit jaar naar de voorstelling van Alice in Wonderland. Musical in Weert. Mama heeft ons gebracht, tassen in Oma’s auto en dan genieten van de voorstelling. Mama was al weer naar huis. Door corona waren de kaartjes voorverkoop beperkt. Maar mama is al eerder met Oma & Oma naar de voorstelling van “Koefnoen” geweest. Was ook leuk. Na de voorstelling heeft oma Dimphy nog een paar foto’s gemaakt in de foyer van de artiesten.

 

Daarna naar Eindhoven om te logeren. In onze pyjama hebben we nog een stuk EuroVisie songfestival mogen kijken. Om 23.15 uur gingen we slapen. We waren best wel moe.

Hebben een heel mooi en gezellig weekend gehad. Mama kwam ons ophalen om daarna met ons naar Opa Koekoek te gaan.

Geplaatst in 2022, Oma & Oma

frietjes bezoek

Vandaag waren Oma & Oma weer een keertje bij ons. Het was al even geleden. Stomme corona. Maar nu gingen we lekker met z’n allen frietjes eten. Dat kon nu weer want onze nieuwe keuken is bijna klaar. Daar hebben papa & mama hard aangewerkt.

 

Ondertussen waren Oma & Oma met de slaaptrein naar Oostenrijk geweest en hadden voor mij & Isabel een leuk tasje vol verrassingen mee gebracht. Lekkere Pez snoepjes en een leuke  gevulde M&M trommel. Ook een mooie sleutelhanger met een ” E “.

 

Wist je trouwens dat er een echt ” Frietmuseum “ is?

Geplaatst in 2021, Anno, feest, Jubileum, Oma & Oma, Speciaal, uitjes

Jubileum uitje

Na een lange reis kwamen we in Zeewolde aan bij het huisje. Erg leuk om hier 2 nachtjes te slapen. Samen met mama, oma Mieke & Oma Dimphy en natuurlijk ook mijn lieve zusje. Toen we alles op zijn plek hadden staan en de bedden op gemaakt hadden gingen we naar een verrassing . Het leek bijna een pretpark maar het was een pannenkoekenhuis van Hans & Grietje, bij Grietje & Hans. Later meer.

Wat een verrassing

Geplaatst in 2020, Anno, Oma & Oma

Coronapost

Leuk dat het boekje is aangekomen. Van dit boekje werden 10.000 boekjes gemaakt. Lief dat ze de tekststrook van Oma hebben overgenomen in je boek. Veel plezier er mee. Misschien kan je nog mee doen aan de prijsvraag. Suc6 en een knuffel uit Eindhoven. Wij hopen dat de grenzen weer snel opengaan en we jullie een bezoekje kunnen brengen. 

Geplaatst in 2020, Anno, Oma & Oma, uitjes

Roodkapje

Vanmiddag samen met Oma Mieke , Oma Dimphy, Mama & Isabel naar ons jaarlijks schouwburg uitje in het Munttheater in Weert geweest. Allemaal met Oma Dimphy’s auto vanuit Eindhoven. Na afloop heeft Oma Dimphy ons allemaal weer naar huis gebracht. Was een leuke middag. Ik ben benieuwd wat het volgende seizoen ons gaat brengen.

Geplaatst in 2019, Anno, Kerst, Oma & Oma, Winter

Kerstuitje 2019

Even weer ons bijna jaarlijks Kerst uitje. Het is nu nog wel geen Kerstvakantie maar Oma & Oma dachten dat jullie dit uitje wel gezellig vonden.Samen met jullie hebben we genoten van deze fijne zondag middag. Weer veel geleerd over vroeger en gezien hoe sommige dingen gemaakt werden. Klompenmaker, zelf een kaarsje maken en nog veel meer. Klik maar op het kaartje als je meer foto’s wil zien van deze fijne middag.
De foto samen met de Kerstman hebben we naar Oma & Opa van Velzen gestuurd met Vrolijk Kerstfeest er op.