Geplaatst in 2022, Anno, feest, jaardag, Oma & Oma, Speciaal

22 8 22

Oeps wat gaan de jaren snel, 14 jaar geleden was het een spannende dag en niet alleen in Lommel. Maar ook of jou geboortedag dezelfde zou zijn als die van Oma Mieke. Oma Dimphy en ik hebben heel wat duimen gedraaid en rond gehangen rondom het ziekenhuis. Jouw geboorte was voor mij in het bijzonder een kadootje voor mijn 60ste levensjaar. Nu ben je een echte tiener met tiener streken. Je doet goed je best op school Oma & Oma zijn trots op jou en komen je straks persoonlijk feliciteren. Het is ons bijna gelukt om elk jaar even bij jou/jullie taartjes dag te vieren. Ook al was het soms maar eventjes. 

Geplaatst in 2021, Anno, feest, jaardag, Speciaal

2021-08-08

Bron: datum.nl

Gisteren hebben we zoals elk jaar onze jaardag al samen gevierd. Eerst een bezoekje aan de Alpacafarm in Riethoven.Tante Agatha was er deze keer ook bij. Daarna lekker met z’n allen bij jullie in de tuin Pizza gesmikkeld. Het was wederom lekker weer en konden dus lekker buiten verblijven. Dit jaar ben je op een zondag jarig. Oma = een echt zondags kind op zondag geboren en nu ook weer eens een keer op zondag jarig. (grapje)

Nu al weer 13 jaar, dus 13 kaarsjes aanmaken.

Geniet van je jaardag vandaag en doe iedereen maar de groeten.

 

Oma & Oma zijn trots op jou.

 

Geplaatst in 2020, Anno, feest, jaardag, Speciaal

jaardag 2020

Het is nog nooit zo warm geweest op jouw jaardag als vandaag. Ik heb het al eens eerder zo warm gevierd. Leuk om samen weer onze jaardag te vieren maar gezien de Coronatijd was het eventjes anders. Maar daar hebben we dan wel weer een leuke oplossing voor bedacht. Gewoon een dagje eerder en genieten van de maisdoolhof bij de Brandenvoortse Hoeve. Daar kregen we een speurtocht tussen het mais met opdrachten. Na afloop lekker limonade een ijsje en een prijsje. Wat een verrassing en dan ook nog lekker een binnenspeeltuin (speelschuur ) en frietjes toe. Het was een leuke dag. Heb een mooie bedelarmbandje gekregen met een speciale opdracht. Misschien vertel  je die later nog eens. Er zat nu een start bedeltje aan, een meisje met mijn geboorte datum er op.