Geplaatst in 2021, Anno, Herfst

Herfst

Veel suc6 op jullie tentoonstelling. En als je ook zulke mooie paddenstoelen tegen komt maak je er dan een foto van?

Tot snel.

Geplaatst in 2020, 2020-2021, Anno, Herfst, school, Vakantie

Herfstvakantie 2020

Nu echt herfstvakantie. Oma zat er een week naast. Maar nu krijg je wel 1,5 week vakantie omdat het Corona-tijd is.

Hoera eindelijk vakantie. Nu echt uitrusten en genieten van deze vakantie. Je hebt hard gewerkt het valt niet altijd mee om brugpieper te zijn. Ga je nog vissen met papa?  ALs je gaat ben ik wel benieuwd naar de gevangen vissen. Stuur je ons dan een foto?


Jammer dat we dit jaar niet een dagje met de trein weg kunnen. Ook niet naar het theater met dank aan Corona. Ich hoorde op de radio dat ze in België  strenger zijn geworden. We kunnen elkaar niet even bezoeken maar dat houden we te goed.

Oma & Oma blijven veel thuis , maar zijn van de week wel op zoek geweest naar paddestoelen in een bos waar Oma Mieke vroeger ook altijd al ging zoeken.

Gemaakt in Aalst/Waalre door Oma Mieke 19-10-2020.

Geplaatst in 2015, Anno, Herfst, Oma & Oma, Vakantie

einde herfstvakantie

We hebben 2 dagen in Eindhoven gelogeerd. Fijn met Playmobile gespeeld wat ooit ook van mama was. Samen een hele kist uitgezocht en de poppetjes hoedjes gegeven. Ik mocht een koningspaar en kinderen mee naar huis nemen Isabel het postkantoor. Nu gaan we voortaan samen naar school.

 

mini-mouse. 7

Geplaatst in 2015, Anno, Herfst, Oma & Oma, Vakantie

Herfstvakantie

2 dagen logeren bij Oma & Oma. Het was weer lekker weer dus zijn we elke dag naar buiten geweest. 1 dag naar de Genneperparken en de andere dag naar de Philipstuin. We waren wel vroeg wakker. Hebben veel Playmobiel uitgezocht. Ik heb de Koning, Koningin, Ridder en een kindje mee naar huis mogen nemen. Alle poppetjes hebben een hoedje nu nog de kleertjes. Doen we een andere keer.
Afbeelding 4